В райони, където не е възможно да изпратите поръчката си по куриер, доставката се осигурява от съответната Поща. Доставка ще се извършва всеки ден, с изключение на почивните дни и празниците.


ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

Исканията за връщане или анулиране се изпращат по електронна поща: contact@ahhkitchen.com или конкретен имейл адрес, който може да бъде намерен в секцията Свържете се с нас на уебсайта за съответната държава. В рекламацията клиентът посочва причината за рекламацията. Запазваме си правото да не приемаме рекламацията на купувача, ако се установи, че основанията за оплакването му са неоснователни. Върнатият продукт трябва да бъде в същото състояние, в което сте го получили (като нов), без да бъде разпечатан или пакетът да бъде нарушен, точно преди продажбата, като пълната оригинална опаковка. За да приемете връщането, трябва да покажете номера на поръчката на лицето, което първоначално е закупило продукта и чиито данни са показани в кода на поръчката. Клиентът има право да върне закупения продукт и да поиска да бъде заменен с друг продукт или възстановяване на сумата, в два случая: 1. В случай на доказана вина на нашата компания (получил грешен продукт или продукт с дефекти в качеството), клиентът трябва да върне продукта в рамките на четиринадесет (14) дни от деня, в който го е поръчал, без транспорт.

2. Ако решението на клиента да върне продукта не е резултат от някоя от горепосочените обективни причини, компанията си запазва правото да не уважи иска. Ако оплакването бъде уважено, клиентът може да върне продукта в рамките на четиринадесет (14) дни от датата, на която е направил поръчката. В този случай всички транспортни разходи, както и всяка разлика в цената на продуктите, се поемат от клиента. Във всички случаи продуктите трябва да са в състояние, получено от клиента, комплектовано, без никакви повреди и в оригиналната им опаковка. Ако не бъде върнат в рамките на четиринадесет (14) дни, тогава нашият магазин не е длъжен да приеме възстановяване. При спазване на Общите условия и приемане на връщането на продукта, клиентът има право да получи или друг продукт с равна стойност или възстановяване. Възстановяването на средства на клиента ще бъде извършено в рамките на тридесет (30) дни от датата, на която получим продукта. В случай на многократно възстановяване или възстановяване на суми в случай, че нашата компания по свое усмотрение счита, че клиентът злоупотребява с правото на връщане или действа недобросъвестно, има право да откаже да върне продукта, дори ако тези условия са изпълнени и изпълнени. , Тези условия не засягат правата на потребителите, предвидени от закона.


ВАШИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ като КЛИЕНТ

Вие носите отговорност за избора на вашия продукт и неговия подходящ за вашите цели. Клиентът не трябва да вреди или да се опитва да навреди на целостта, безопасността и / или достъпността на услугите на нашата компания. Дайте валидно име, фамилия, пощенски адрес, телефонен номер и имейл. Вие плащате цената на поръчаните стоки. Бъдете на разположение или разполагайте с представител в момента на доставката. Не произвеждайте поръчки. Не произвеждайте отзиви за продуктите и не давайте друга невярна информация.


ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Компанията си запазва правото да променя или актуализира настоящите общи условия, но това право не засяга съществуващите общи условия, приети от клиента след извършване на поръчка. Промяната или подновяването ще влезе в сила от момента, в който информира текста за всяка промяна. Моля, проверявайте периодично за промени в раздела за условията на този уебсайт.


ПРИЛОЖИМО ЗАКОН - ЮРИСДИКЦИЯ

Настоящото споразумение ще се управлява от европейските и международни л закон, по-специално закони, които регулират въпроси, свързани с електронната търговия, продажбата на разстояние и защитата на потребителите, и са предмет на изключителната юрисдикция на съдилищата от мястото на установяване на нашата компания.


ПРОДУКТИ

Продуктите, хоствани на страниците на магазина, са висококачествени и отговарят на всички необходими спецификации. Също така напълно анализиран по отношение на качеството и използването. За всяка друга употреба или приложение, различно от това, за което е предложено и изградено от нашия онлайн магазин, е отговорност единствено от клиента.


ПОЛИТИКА НА ЧАСТНОСТ Личните данни на клиентите на нашия уебсайт остават строго поверителни и се използват само за извършване на горепосочените действия и за информационни цели. Предоставянето от вас на вашите лични данни означава, че сте на възраст над 18 години и давате съгласие с данните, използвани от нашата компания. Вашите лични данни няма да бъдат предавани на трети страни, освен ако не бъдат изискани от законните органи.