БЪРЗА ДОСТАВКА – в рамките на 1 - 3 дни. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. x
БЪРЗА ДОСТАВКА – в рамките на 1 - 3 дни. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. x
Сушилня за плодове и зеленчуци
-50%
  • Електрически дехидратор: Многостепенен електрически дехидратор за храна, който може да изсуши различни видове храна. Произвежда питателна храна с много проста подготовка. Никаква храна няма да се развали и да се разхищава с този хранителен консерватор.
  • Лесен достъп и работа: Изграден с лесен за използване един оперативен бутон. Изберете да дехидратирате само с едно щракване. Той има система за регулиране на температурата с максимум 180 ° F.
  • Подвижни тави: Предлага се с 5 подвижни тави за храна. Тези тави могат да се използват и за суха храна без използването на дехидратора. Тъй като тавите са сменяеми, те се почистват много лесно, включително дехидратиращата машина.
  • Запазване на храната: Този дехидратор използва контрол на температурата за консервиране на храната. Може да дехидратира и запази месото. Също така производител на органични здравословни закуски чрез дехидратиране на плодове, зеленчуци и приготвяне на картофени или зелеви чипсове и т.н.
  • Циркулация на топлината: Ефективно изсушава храната, като премахва съдържанието на влага, свива храната, но въпреки това запазва 97% витамини и минерали.

30 дни гаранция за връщане на парите

Ние искаме да сте 100% доволни от всичко, което купувате от нас. Ако не сте напълно доволни от своята поръчка, ще ви възстановим парите напълно или ще подменим стоката.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!

Лош           Добър

Сушилня за плодове и зеленчуци

  • Промоционална цена до
  •   Ограничени количества ОСТАВАТ САМО

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.


БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Тази цена включва всички данъци и ДДС. Продуктът ще бъде доставен в рамките на 1-3 работни дни от датата, на която сте направили поръчката си чрез този уебсайт.

100% ГАРАНЦИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ

Ако не сте доволни от продукта, върнете го и ние ще Ви върнем парите - без да задаваме въпроси.

МЕТОД ЗА ПЛАЩАНЕ

Начинът на плащане е с наложен платеж - не плащате нищо предварително.

Клиентите, които купиха този продукт, купиха също и:

Тагове: плодове, зеленчуци, сушилня, дехидратор, консервант, сухо, месо