БЪРЗА ДОСТАВКА – в рамките на 1 - 3 дни. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. x
БЪРЗА ДОСТАВКА – в рамките на 1 - 3 дни. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. x
Гроздова резачка
-50%

Лесна и удобна за използване, нашата изящна, малка гроздова резачка   е резачката за зеленчуци и плодове, която никога не сте знаели, че имате нужда! Лесно, най-полезната и удобна кухненска половинка, която бихте могли да поискате! Сега можете да направите ежедневната скучна работа с рязане, нарязване и нарязване на малки плодове и зеленчуци най-бързата и лесна задача, която вършите в кухнята през целия ден!

Всяко парче плодове или зеленчуци е равномерно нарязано и перфектно оформено! Няма повече да се борите с ножове, опитвайки се да нарежете и заровете тези хубави, безупречни и безупречно перфектни парчета плодове и зеленчуци, за да впечатлите и уау гостите ви на вечеря.   Направете си задачата да режете и нарязвате бързо, лесно и приятно!

Ергономичният дизайн   гарантира правилно сцепление и лесна употреба. Назъбените остриета нарязват плодове и зеленчуци за секунди, а мекото нехлъзгащо бутало гарантира, че ръката ви поддържа удобен захват. Лесни за почистване и съхранение,   Резачка за грозде   със сигурност ще бъде любимият ви кухненски аксесоар за нула време!

30 дни гаранция за връщане на парите

Ние искаме да сте 100% доволни от всичко, което купувате от нас. Ако не сте напълно доволни от своята поръчка, ще ви възстановим парите напълно или ще подменим стоката.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!

Лош           Добър

Гроздова резачка

  • Промоционална цена до
  •   Ограничени количества ОСТАВАТ САМО

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.


БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Тази цена включва всички данъци и ДДС. Продуктът ще бъде доставен в рамките на 1-3 работни дни от датата, на която сте направили поръчката си чрез този уебсайт.

100% ГАРАНЦИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ

Ако не сте доволни от продукта, върнете го и ние ще Ви върнем парите - без да задаваме въпроси.

МЕТОД ЗА ПЛАЩАНЕ

Начинът на плащане е с наложен платеж - не плащате нищо предварително.

Клиентите, които купиха този продукт, купиха също и: