БЪРЗА ДОСТАВКА – в рамките на 1 - 3 дни. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. x
БЪРЗА ДОСТАВКА – в рамките на 1 - 3 дни. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. x
Ръчен чопър
-50%
  • ЕФЕКТИВНА БЕЗОПАСНОСТ! Това малко ръчно устройство е най-мощният кухненски чопър, който някога ще използвате. Издърпайте кабела и пружинния механизъм ще задвижи неръждаемите остриета. Които от своя страна ще се завъртят със скорост, за да нарежат плодове, салата, билки, меса, ядки, лед и дори зеленчуци (лук, морков, картофи и т.н.) за секунди. 
  • Лесен за ползване. Издърпайте дръжката няколко пъти, за да нарежете по-фини парчета: 3-4 пъти, ако искате да нареже на по-груби парчета (например продуктите за супа), 5-10 пъти за средни парчета, 10-20 пъти за много фини парченца (например песто) или 20+ пъти за гладки течни пюрета, идеални за смутита и домашно приготвена бебешка храна. Идеален за готвачи и домашни нинджи.

30 дни гаранция за връщане на парите

Ние искаме да сте 100% доволни от всичко, което купувате от нас. Ако не сте напълно доволни от своята поръчка, ще ви възстановим парите напълно или ще подменим стоката.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!

Лош           Добър

Ръчен чопър

  • Промоционална цена до
  •   Ограничени количества ОСТАВАТ САМО

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.


БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Тази цена включва всички данъци и ДДС. Продуктът ще бъде доставен в рамките на 1-3 работни дни от датата, на която сте направили поръчката си чрез този уебсайт.

100% ГАРАНЦИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ

Ако не сте доволни от продукта, върнете го и ние ще Ви върнем парите - без да задаваме въпроси.

МЕТОД ЗА ПЛАЩАНЕ

Начинът на плащане е с наложен платеж - не плащате нищо предварително.

Клиентите, които купиха този продукт, купиха също и: