БЪРЗА ДОСТАВКА – в рамките на 1 - 3 дни. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. x
БЪРЗА ДОСТАВКА – в рамките на 1 - 3 дни. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. x
Сифон кафе машина
-50%

Ако сте фен на кафето и бариста в къщи, без съмнение сте чували за кафе, направено със сифон.  Всъщност кафето, приготвено с помощта на сифон, е трудно надминато и в момента масово е на мода.
Приготвянето на кафе с помощта на машина със сифон изисква усилия и извесна степен предпазливост, но процесът на вакуумното варене е толкова забавно и толкова удовлетворително, че това може да се превърне в следващото ви голямо приключение.

Какво е машина за кафе със сифон?

Кафемашината със сифон е онова интригуващо нещо, което изглежда сякаш е излезнало от лаборатория по химия, което сте забелязали в някое супер модерно кафене.

Апаратът за кафе на сифон е система за пълно потапяне. Първата камера на системата използва директен източник на топлина, за да създаде вакуум (сифон) в едната камера, като принуждава водата да тръгне нагоре в другата камера. Топлата вода се попива в кафето и след това целият разтвор се оттича обратно в долната камера.


И какво е специалното на тази система ? Има четири основни елемента, която я прави специална.

Пълно потапяне

Както може би знаете, пълното потапяне означава, че кафето и цялата вода в системата са в контакт през целият процес на варене. Пълното потапяне обикновено дава лек, по-ясен аромат на кафето.

Вакуумът

След като кафето ви се потопи в горещата вода за известно време, вакуумът, създаден в долната камера, измества богатата на кафе течност обратно през филтъра на системата. Този метод ефективно улавя всички останали разтворими вещества (и аромати) от сместта на кафето.

Резултатът ще бъде чаша кафе, която е вкусна и чиста на аромат, и ще носи вкусът от предпочитания от вас сорт кафе.

Постоянна топлина

За разлика от други методи за варене, които изискват предварително нагрята вода, сифонната кафемашина се нагрява непрекъснато.

Както знаете, температурата е решаващ елемент за качеството на варенето. Постоянният източник на топлина ви дава много по-голям контрол върху качеството и аромата на сместта.

Естетика 

Разбира се, видът на устройството не е жизненоважен за резултата. Трябва обаче да признаете, че ако притежавате такава машина във вашата кухня, вие със сигурност ще впечатли гостите си.

30 дни гаранция за връщане на парите

Ние искаме да сте 100% доволни от всичко, което купувате от нас. Ако не сте напълно доволни от своята поръчка, ще ви възстановим парите напълно или ще подменим стоката.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!

Лош           Добър

Сифон кафе машина

  • Промоционална цена до
  •   Ограничени количества ОСТАВАТ САМО

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.


БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Тази цена включва всички данъци и ДДС. Продуктът ще бъде доставен в рамките на 1-3 работни дни от датата, на която сте направили поръчката си чрез този уебсайт.

100% ГАРАНЦИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ

Ако не сте доволни от продукта, върнете го и ние ще Ви върнем парите - без да задаваме въпроси.

МЕТОД ЗА ПЛАЩАНЕ

Начинът на плащане е с наложен платеж - не плащате нищо предварително.

Клиентите, които купиха този продукт, купиха също и:

Тагове: Сифон, кафе, машина, аромат, кофеин