БЪРЗА ДОСТАВКА – в рамките на 1 - 3 дни. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. x
БЪРЗА ДОСТАВКА – в рамките на 1 - 3 дни. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. x
Уред за Sous Vide
-50%

Sous vide означава "под вакуум" на френски, а терминът се отнася за процеса на готвене на храна във водна баня с контролирана температура. По принцип месото, яйцата и зеленчуците се запечатват в херметично вакуумна торбичка, която се оставя в точно загрята тенджера с вода за по-дълго от обикновено време за готвене. Готвената с Sous-vide храна е било нещо, което можете да намерите само в ресторантите, но благодарение на иновативните нови продукти, можете да имате това висококачествено готвене у дома си.


Хранителните вещества, съдържащи се в храната, лесно се губят при температурния диапазон от 70 - 85 ° C, така че за готвенето са необходими точна температури и време. Със Sous vide, вие готвите на по-ниска температура за по-дълъг период от време, по този начин предпазвате витамините и хранителните вещества от унищожаване. Прецизното готвене ви позволява да произвеждате резултати, които са невъзможни за постигане чрез други методи на готвене. Перфектен за зеленчуци, месо, плодове, сирена и много други.  


Лесна работа с лесен дизайн: Просто прикрепете машината към всяка тенджера, добавете вода, пуснете желаната храна в запечатан плик. Започнете готвенето чрез натискане на бутон на устройството.


Изключително тих: нисък шум с постоянна 360º циркулация на водата, поддържа температурата постоянна, по този начин осигурява равномерното готвене на всяка част от храната.


Този метод включва по-малко почистване: Има много малко за чистене със sous vide. Водата, която държи потапящия циркулатор, не е необходим да се измива и може да се използва повторно, така че всичко, което трябва да направите, е да изхвърлите найлоновата торбичка, в която е била запечатана храната.


Перфектни резултати: Прецизното готвене ви позволява да произвеждате високи резултати. Без сухи краища и без суров център. Соковете и ароматите се запазват. Храната излиза перфектно сочна и мека. Непрекъснатият контрол на температурата осигурява надеждни и постоянни резултати всеки път. Перфектен, ако сте нов в sous vide или търсите допълнително готварско оборудване, което да добавите към арсенала си.

30 дни гаранция за връщане на парите

Ние искаме да сте 100% доволни от всичко, което купувате от нас. Ако не сте напълно доволни от своята поръчка, ще ви възстановим парите напълно или ще подменим стоката.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!

Лош           Добър

Уред за Sous Vide

  • Промоционална цена до
  •   Ограничени количества ОСТАВАТ САМО

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.


БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Тази цена включва всички данъци и ДДС. Продуктът ще бъде доставен в рамките на 1-3 работни дни от датата, на която сте направили поръчката си чрез този уебсайт.

100% ГАРАНЦИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ

Ако не сте доволни от продукта, върнете го и ние ще Ви върнем парите - без да задаваме въпроси.

МЕТОД ЗА ПЛАЩАНЕ

Начинът на плащане е с наложен платеж - не плащате нищо предварително.

Клиентите, които купиха този продукт, купиха също и:

Тагове: sous vide, вакуум, вкусно, храна, пържола, месо