БЪРЗА ДОСТАВКА – в рамките на 1 - 3 дни. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. x
БЪРЗА ДОСТАВКА – в рамките на 1 - 3 дни. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. x
Машина за соево мляко
-50%
Бадемовото или соевото мляко е питателна, нискокалорична напитка, която стана много популярна. Прави се чрез смилането на яки, смесването им с вода и след това сместта се филтрира, за да се получи продукт, който много прилича на мляко и има вкус на ядки. Обикновено към него се добавят допълнителни хранителни вещества като калций, рибофлавин, витамин Е и витамин D, за да се повиши хранителното му съдържание. Чудесно е за тези, които не могат или избират да не пият краве мляко, както и за хората, които просто харесват вкусът му.

  • Бадемовото мляко е много по-ниско калорично от кравето. Някои хора смятат това за объркващо, тъй като е известно, че бадемите са с високо съдържание на калории и мазнини. Поради начина на обработка на бадемовото мляко, в крайния продукт присъства много малка част от бадема.

  • Той е идеален за хора, които имат непоносимост към лактозата. Причинява се от недостиг на лактаза - ензима, който е отговорен за разграждането на лактозата до по-лесно смилаема форма. Този дефицит може да бъде причинен от генетиката, стареенето или определените медицински състояния.

  • Някои хора избират да избягват млечното мляко поради религиозен, здравен, екологичен или начин на живот, като веганството. Тъй като бадемовото мляко е изцяло на растителна основа, то е подходящо за всички тези групи и може да се използва вместо краве мляко както самостоятелно, така и по всякакви рецепти.

  • Собственоръчното приготвяне на бадемово или соево мляко може да бъде вкусно, но е наистина голяма бъркотия. След смесването на предварително накиснатите бадеми и вода, получената смес трябва да се прецеди поне 2 пъти. Процесът, който обикновено включва цедка, е разхвърлян, както и отнема време.Нашето устройството ще опрости целият този процес.

    Тази машина е мощен потапящ се смесител и цедка в едно. Накиснатите бадеми отиват в метална кошница , където са разположени действителният мотор и острие. След това голямото отделението се пълни с вода и с натискането на един бутон бадемите или соята се блендират с достатъчно бърза скорост, за да бъдат изтласквани тяхната кремава течност към водата, а пулпата остава вътре. Резултатът е мляко, което можете да изпиете веднага, без да се изисква прецеждане.
    Устройството ще създаде голямо количество бадемово или соево мляко за миг. Полученото мляко, в сравнение със закупеното в магазина, ще има коренна разлика. Той ще има по-кремообразно усещане и вкус, точно като на ядките, които сте използвали, и всичко ще бъде само на частица от цената на закупено от магазин мляко.

30 дни гаранция за връщане на парите

Ние искаме да сте 100% доволни от всичко, което купувате от нас. Ако не сте напълно доволни от своята поръчка, ще ви възстановим парите напълно или ще подменим стоката.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!

Лош           Добър

Машина за соево мляко

  • Промоционална цена до
  •   Ограничени количества ОСТАВАТ САМО

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.


БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Тази цена включва всички данъци и ДДС. Продуктът ще бъде доставен в рамките на 1-3 работни дни от датата, на която сте направили поръчката си чрез този уебсайт.

100% ГАРАНЦИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ

Ако не сте доволни от продукта, върнете го и ние ще Ви върнем парите - без да задаваме въпроси.

МЕТОД ЗА ПЛАЩАНЕ

Начинът на плащане е с наложен платеж - не плащате нищо предварително.

Клиентите, които купиха този продукт, купиха също и:

Тагове: Соя, мляко, ядки, бадем,