БЪРЗА ДОСТАВКА – в рамките на 1 - 3 дни. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. x
БЪРЗА ДОСТАВКА – в рамките на 1 - 3 дни. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. x
НОВОГОДИШНА РЕЗОЛЮЦИЯ: ГОТВЕТЕ ПО-ЧЕСТО

НОВОГОДИШНА РЕЗОЛЮЦИЯ: ГОТВЕТЕ ПО-ЧЕСТО

Публикуван от Elena Gilbert
Обичаме новогодишната нощ тук в AhhKitchen. И кой не?

Считаме, че е наше професионално (и морално) задължение да помогнем на любителите на кухнята като теб да превърнат 2020 в годината, в която прекарвате качествено време със семейството си, забавлявайки се, докато приготвяте следващото си хранене.

Ето някои прости навици, които може да искате да възприемете към ежедневието си. Помнете - навиците имат голяма сила! Готвенето по-често може да дойде като причина да ядете по-здравословно, да спестите пари, да изразите себе си, да покажете любовта и грижите си и т.н.

Вдъхновете се!
Дайте си време да преглеждате любимите си готварски книги или списания за готвене, разгледайте блоговете за храни.
И може би гледайте най-новия епизод на някакво телевизионно шоу в кухнята. Когато се почувствате вдъхновени от рецептите, е по-вероятно да ги приготвите.

Планирайте напред!
Това прави готвенето толкова лесно. Когато намерите рецепта, от която се чувствате вдъхновена, просто направете списък за пазаруване на всички съставки, от които се нуждаете.

Знайте няколко рецепти наизуст!
Готвенето е много по-лесно, когато имате няколко прости рецепти, които знаете наизуст. Това е за моментите, в които нямате много време за експерименти.

Забавлявай се!
Най-важното - намерете начин да се забавлявате, докато готвите. Може да поканите приятел или член на семейството, за да направите времето си за готвене по-приятно.

Това са някои малки навици, които да ви помогнат с резолюцията на вашата Нова година.


Продукти свързани с тези постове