БЪРЗА ДОСТАВКА – в рамките на 1 - 3 дни. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. x
БЪРЗА ДОСТАВКА – в рамките на 1 - 3 дни. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. x

Политика за възстановяване

Благодарим ви, че пазарувате на www.ahhkitchenbulgaria.com.

МОЛЯ ЗАБЕЛЕЖКА: Не можем да предложим възстановяване на суми за повреден или счупен продукт по време на доставка.

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

Исканията за връщане или анулиране се изпращат по електронна поща: contact@ahhkitchen.com или конкретен имейл адрес, който можете да намерите в секцията Свържете се с нас на уебсайта за съответната страна . В рекламацията клиентът посочва причината за рекламацията. Запазваме си правото да не приемаме рекламацията на купувача, ако се установи, че основанията за оплакването му са неоснователни. Върнатият продукт трябва да бъде в същото състояние, в което сте го получили (като нов), без да бъде разпечатан или пакетът да бъде нарушен, точно преди продажбата, като пълната оригинална опаковка. За да приемете връщането, трябва да покажете номера на поръчката на лицето, което първоначално е закупило продукта и чиито данни са показани в кода на поръчката. Клиентът има право да върне закупения продукт и да поиска да бъде заменен с друг продукт или възстановяване на сумата, в два случая: 1. В случай на доказана вина на нашата компания (получил грешен продукт или продукт с дефекти в качеството), клиентът трябва да върне продукта в рамките на 14 дни от деня, в който го е получил, без транспорт. 2. Ако решението на клиента да върне продукта не е резултат от някоя от горепосочените обективни причини, компанията си запазва правото да не уважи иска. Ако оплакването бъде уважено, клиентът може да върне продукта в рамките на 14 дни от датата на получаване. В този случай всички транспортни разходи, както и всяка разлика в цената на продуктите, се поемат от клиента. Във всички случаи продуктите трябва да са в състояние, получено от клиента, комплектовано, без никакви повреди и в оригиналната им опаковка. Ако не бъде върнат в рамките на 14 дни, магазинът ни не е длъжен да приеме възстановяване. При спазване на Общите условия и приемане на връщането на продукта, клиентът има право да получи или друг продукт с равна стойност или възстановяване. Възстановяването на средства на клиента ще бъде извършено в рамките на деветдесет (90) дни от датата, на която получим продукта. В случай на многократно възстановяване или възстановяване на суми в случай, че нашата компания по свое усмотрение счита, че клиентът злоупотребява с правото на връщане или действа недобросъвестно, има право да откаже да върне продукта, дори ако тези условия са изпълнени и изпълнени. , Тези условия не засягат правата на потребителите, предвидени от закона.


ПОЛУЧИХ ПРОДУКТА WRONG

Ако сте получили грешен продукт, моля, изпратете имейл на contact@ahhkitchen.com. Включете вашето име, номер на поръчка, имейл адрес, писмено обяснение и снимка на получения артикул.

В този случай ще изпратим правилната поръчка до вас. Възстановяването няма да бъде издадено.


ПРИЛОЖЕНИЕ НА ПОРЪЧКА

Не можем да възстановим суми, които не се доставят до конкретна дата, повод или празник.

На нашия уебсайт можете да разберете колко време може да отнеме доставката. Моля, имайте предвид това при поръчка.

След като поръчката бъде изпратена, вече няма да можем да редактираме или анулираме поръчката.


ДОСТАВКА

Вие ще носите отговорност за заплащане на транспортните разходи с връщането на продуктите.

Разходите за доставка са невъзвръщаеми.


СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Ако имате някакви въпроси как да върнете поръчката си, моля не се колебайте да се свържете с нас на contact@ahhkitchen.com